Toužíte mít plné svůdné rty?

S krásnou přirozenou dlouhotrvající barvou? Nic není nemožné. Nejčastěji se pro tyto zákroky využívá výplň kyselinou hyaluronovou a jedná se o jeden z nejoblíbenějších zákroků estetické medicíny vůbec. Ochotně vám poradíme na naší klinice estetické medicíny a váš sen se může splnit během velmi krátké doby. A barvu vyřeší přirozený permanentní odstín. Co o zákroku potřebujete vědět?

Toužíte mít plné svůdné rty?

Je třeba si uvědomit , že rty nejsou jen pusa ale i to, co je kolem včetně brady. Díky hayluronovým výplním získáte i hladší kůži v okolí rtů, brady a tváří.

Celkově bude kůže vypadat vyhlazeněji, hydratovaně a vyživeně.

Bolí zákrok? 
Ne, nebolí, rty se lokálně znecitliví speciálním krémem. Navíc moderní výplňové materiály už znecitlivující látky obsahují.

Jak dlouho zákrok trvá?
Doslova pár minut…přibližně 15 min. Na zákrok zvládnete jít i v pauze na oběd.

Co lze zákrokem docílit?

- Hydrataci rtů a Biorevitalizaci a zjemněni vrásek kolem rtů 
- Zvětšení objemu rtů
- Korekce kontur nevýrazných a asymetrických rtů
- Okamžitého a dlouhodobého výsledku.

Jaké výplně se používají?
Nejpoužívanější látkou je kyselina hyaluronová, která je tělu vlastní, nijak vás nezatíží a pomalu se vstřebá. Rychlost vstřebávání je individuální a s opakováním aplikace se zpravidla prodlužuje.

Jak dlouho výplně vydrží?
Výplně většinou vydrží 6 až 12 měsíců, někdy ale i dvojnásobně déle. Roli hraje více faktorů  např. stav kůže, věk klientky, pobyt na slunci, kouření …..

Jaký je současný trend?
Dávno se odzvonilo našpulené puse a lá „kačer Donald“….v současné době se klade důraz na přirozenost.

Permanentní make-up…ANO nebo NE?

1. UŠETŘÍTE
Pokud už nechcete zbytečně plýtvat drahocenným časem na ranní rutinu, permanentní make-up ušetří čas i peníze za dekorativní kosmetiku.

2. BUDETE VŽDY DOKONALE UPRAVENÁ
Mikropigmentace dokáže skrýt drobné vady a dokonce opticky omladit a projasnit obličej.

3. SAMOTNÝ ZÁKROK – BOLÍ NEBO NE?
Nezbytným krokem před aplikací pigmentu je znecitlivění. Používá se lokální anestetikum v podobě masti, která se nanáší výhradně na oblast aplikace pigmentu. Znecitlivění minimalizuje bolestivé pocity během zákroku.

4. JAK SE PROVÁDÍ?
Permanentní make-up spočívá v aplikaci pigmentu do požadovaných oblastí kůže. Zákrok se provádí za pomoci speciálního strojku. Pigment se zavádí pod papilární vrstvu dermy do hloubky 0,5 – 0,8 mm. Naše nervová zakončení se nachází v dermě, a proto porušení kůže je minimální.

5. ČEHO SE DÁ DOCÍLIT
- Poupraví se tvar rtů
- opticky se zvětší rty
- upraví se asymetrie rtů
- oživí se barvu rtů

6. JAKÉ ODSTÍNY SE NOSÍ?
Doporučujeme určitě vsadit na přirozené odstíny, protože je třeba si uvědomit jednu věc: barvu odstínu už nebudete moct jen tak změnit. Vámi vybraná barva se stabilizuje po zhojení rtů cca během 3-4 týdnů.

7. JAK DLOUHO BARVA VYDRŽÍ?
Zpravidla 6 měsíců až 1 rok.

Související články

5 tipů pro krásné a zdravé rty
22. leden 20243 min čtení
5 tipů pro krásné a zdravé rty

Stejně jako o pleť a pokožku celého těla je třeba pečovat i o naše rty. Nejen nyní v zimě, ale po celý rok. Kůže na našich rtech je odlišná od kůže na ostatních částech našeho těla. Je tenčí – cévy jsou viditelné, a tak rty vypadají červeně.

Číst více
Dokonalá každodenní rutina pro citlivou pleť
24. duben 20232 min čtení
Dokonalá každodenní rutina pro citlivou pleť

Mít citlivou pleť může být občas výzvou, zejména pokud jde o nalezení správné skincare, která vám vyhovuje. Se správnými produkty a trochou trpělivosti ale můžete mít zdravou a zářící pleť bez podráždění a nepohodlí i vy. V tomto článku probereme rutinu pro citlivou pleť a představíme vám některé z nejlepších produktů v péči o pleť pro citlivou pokožku, které máme v našem INFOKRÁSA portfoliu.

Číst více
Proč je důležité používat ochranný faktor 50+
23. květen 20232 min čtení
Proč je důležité používat ochranný faktor 50+

Věděli jste, že více než osmdesát procent projevů stárnutí, ať už jde o drobné linky, hluboké vrásky, pigmentové skvrny, nebo ztrátu jasu, způsobuje UV záření a znečištění. Předcházet tomu a minimalizovat škody je přitom velmi jednoduché. Stačí nosit každý den péči s vysokým SPF.

Číst více

Přihlašte se do newsletteru

Pojďte s námi objevovat svět INFOKRÁSY, a zjistětě ty nejžhavejší novinky, eventy, beauty trendy a slevy jako první!

Odběr novinek můžete kdykoliv zrušit.
Pokud tak chcete udělat, naše kontaktní informace naleznete v právním oznámení.