Zdravá a mladistvá pleť ve věku 45+

Zdravá a mladistvá pleť ve věku 45+: Představujeme revoluční produkty pro péči o zralou pleť" Věk 45 let a více je pro mnoho žen a mužů zlomovým bodem v péči o pleť. S přibývajícími roky si všichni přejeme zachovat mladistvý vzhled a zdravou pleť, která nás bude reprezentovat ve všech životních situacích. Naštěstí existují inovativní kosmetické produkty, které nám mohou pomoci dosáhnout tohoto cíle. Které to jsou? Pojďme si je představit blíže.

Zdravá a mladistvá pleť ve věku 45+

Věk 45 let a více je pro mnoho žen a mužů zlomovým bodem v péči o pleť. S přibývajícími roky si všichni přejeme zachovat mladistvý vzhled a zdravou pleť, která nás bude reprezentovat ve všech životních situacích. Naštěstí existují inovativní kosmetické produkty, které nám mohou pomoci dosáhnout tohoto cíle. Které to jsou? Pojďme si je představit blíže.

 

Micropeel mask od Codage Paris:

Každodenní péče o pleť začíná čištěním a odstraňováním odumřelých kožních buněk. Micropeel mask od Codage Paris s AHA a BHA kyselinami vám pomůže vyhladit pleť a obnovit její přirozený lesk. Díky jemnému exfoliačnímu účinku odstraňuje nečistoty a zlepšuje texturu pokožky. Vaše pleť bude po jejím pravidelném používání zářit zdravím a mládím.

(50 ml, 2630 Kč)

Liftingový omlazující peeling od Perris:

Pro regeneraci pleti ve věku 45+ je klíčové podpořit produkci kolagenu a elastinu. Liftingový omlazující peeling od Perris s extrakty ze semen Rosa Canina a s práškem meruňkových pecek je bohatým zdrojem aktivních látek, které posilují strukturu pokožky a zajišťují její výraznější zpevnění. Vaše pleť bude pevná, pružná a s viditelně redukovanými vráskami.

(50 ml, 2695 Kč)

Time-Booster proti vráskám a Zpevňující Lift-Booster od FillMed:

Pro intenzivní omlazení a vyhlazení vrásek jsou tu boostery od FillMed. Prvním produktem je Time-Booster proti vráskám s obsahem 0,3% retinolu, který posiluje kontury obličeje a vytváří efekt liftingu (o 40% méně vrásek na čele* po 9 týdnech používání). Druhým produktem je Zpevňující Lift-Booster, který obsahuje vysoce účinné peptidy (6,5%) a hydratační látky, které zjemňují vrásky a zlepšují elasticitu pokožky. Tyto boostery budou vaši pleť okamžitě revitalizují a dodají jí mladistvý vzhled.

*Dermatologicky hodnoceno - průměrné skóre po použití TIME BOOSTERU dvakrát týdně po dobu jednoho týdne a třikrát týdně po dobu 8 týdnů - 12 zdravých dobrovolníků - průměrný věk 60,7 let.

(Time-Booster, 3x10 ml, 4371 Kč; Lift-Booster, 3x10 ml, 4371 Kč)

Séra N°06 a N°08 od Codage Paris:

Pro dodání intenzivní výživy a hydratace pleti jsou ideální séra od Codage Paris. SERUM N°06 - Anti-aging je bohaté na antioxidanty, vitamín C a nízkomolekulární kyselinu hyaluronovou, které chrání pleť před volnými radikály a zlepšují její zdraví. SERUM N°08 - Noční omlazení obsahuje vzácnou směs 8 olejů, které pleť přes noc intenzivně vyživuje a zároveň stimuluje produkci kolagenu, elastinu a kyseliny hyaluronové. 

(SERUM N°06 Anti-aging, 30 ml, 5899 Kč; SERUM N°08 Noční omlazení, 30 ml, 2964 Kč)

Liftox Face sérum a Ultimátní liftingové sérum od Christian Breton:

Christian Breton přináší dva vynikající produkty pro omlazení pleti. Liftox Face sérum obsahuje účinnou kombinaci peptidů (peptid podobný hadímu jedu s úžasnými liftingovými účinky), kaviáru, kolagenu a kyseliny hyaluronové, které pokožku vyhlazují, posilují kontury obličeje a viditelně redukují vrásky. Ultimátní liftingové sérum je pak obsahuje koncentrovanou dávku rosy Cosme-Phytami - květového extraktu s vysokými dávkami aktivních látek, které pleť chrání před stárnutím a dodávají jí mladistvou pružnost.

(Liftox Face sérum, 15 ml, 1898 Kč; Ultimátní liftingové sérum, 30 ml, 3850 Kč)

Retix.C Retimodeling sérum a krémy Retix.C Fotoprotector 50+ a Renewal TGF:

Péče o pleť ve věku 45+ by neměla zapomínat ani na prevenci stárnutí a ochranu před slunečním zářením. Retix.C Retimodeling je inovativním produktem, který kombinuje 0,3% lipozomální retinol a zklidňující komplex BioCalm pro regeneraci pleti prostřednictvím remodelace kolagenu a elastinu. Krémy Retix.C Fotoprotector 50+ a Renewal TGF pak chrání pleť před škodlivými účinky slunečního záření a posilují její obnovovací schopnosti.

(Retimodeling sérum, 30 ml, 1796 Kč; Opalovací krém Fotoprotector 50+, 45 ml, 1132 Kč; Obnovující TGF krém, 48 ml, 1729 Kč)

Protože nikdy pozdě začít se starat o svou pleť a investovat do kvalitních produktů, které vám pomohou dosáhnout mladistvého vzhledu a zdravé pokožky. INFOKRÁSA nabízí širokou škálu inovativních produktů pro péči o pleť ve věku 45+ a my jsme vám představili pouze některé z nich. 

Zastavte se u nás v Concept Store a my vám pomůžeme najít ten správný produkt na míru abyste si mohli užívat krásu a sebevědomí po celý život.

INFOKRÁSA Concept Store, Týnská ulička 5, 110 00 Praha 1 ❤️

Související články

 LE ROUGE FRANCAIS, flower to your skin.
19. červen 20231 min čtení
LE ROUGE FRANCAIS, flower to your skin.

Vítáme vás ve světě elegance, vášně a jedinečnosti - vítáme vás ve světě značky Le Rouge Francais! Le Rouge Francais není jen kosmetickou značkou, je to módní vyjádření francouzského umění, kultury a nekonečné elegance.

Číst více
Krása na cestách
14. červen 20232 min čtení
Krása na cestách

Cestování je vzrušující dobrodružství, ale pro naši pleť může být trochu náročné. Bez ohledu na to, jestli vyrážíte na dovolenou letadlem nebo se vydáváte na dlouhou cestu autem, existuje několik kouzelných kosmetických pomocníků, kteří vám pomohou přežít tuhle dobu s grácií.

Číst více
Proč je důležité používat ochranný faktor 50+
23. květen 20232 min čtení
Proč je důležité používat ochranný faktor 50+

Věděli jste, že více než osmdesát procent projevů stárnutí, ať už jde o drobné linky, hluboké vrásky, pigmentové skvrny, nebo ztrátu jasu, způsobuje UV záření a znečištění. Předcházet tomu a minimalizovat škody je přitom velmi jednoduché. Stačí nosit každý den péči s vysokým SPF.

Číst více

Přihlašte se do newsletteru

Pojďte s námi objevovat svět INFOKRÁSY, a zjistětě ty nejžhavejší novinky, eventy, beauty trendy a slevy jako první!

Odběr novinek můžete kdykoliv zrušit.
Pokud tak chcete udělat, naše kontaktní informace naleznete v právním oznámení.